14. 11. 2013

FOX hledá náhradu za American Dad! od stejného autora

FOX hledá náhradu za American Dad! od stejného autora

Seth MacFarlane vládne nedělním animákům! Po veleúspěšných komediích American Dad!, Family Guy a The Cleveland Show přichází už čtvrtý animovaný seriál z dílny tohoto oblíbeného tvůrce. Stanice Fox si nyní objednala třináct epizod seriálu Bordertown o dvou sousedech, kteří žijí na mexicko-amerického hranici.

Bud Buckwald a Ernesto Gonzales jsou sousedé žijící na fiktivní poušti na hranici USA a Mexika. Bud je otec tří dětí a agent pohraniční stráže, který se cítí ohrožen kulturními a národnostními změnami, které postihly jeho sousedství. Ernesto je mexický imigrant, otec čtyř dětí, který je pyšný na to, že se do Ameriky dostal. A samozřejmě se cesty obou sousedů střetnou, a to jak v přátelském, tak nepřátelském duchu.

Na seriálu budou jako výkonní producenti pracovat výše zmíněný MacFarlane a Mark Hentemann (Family Guy), společně s nimi budou koprodukovat Alex Carter (Family Guy) a Dan Vebber (American Dad, Futurama).


Necháte si další animák od McFarlana líbit?

(Zdroj: TV by the numbers)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
MrDestroy

MrDestroy

To nemůže zklamat.
před 10 roky
Mik

Mik

Zkusim to, protoze AD a FG se mi libi a TCS taky docela usel. Ale co jsem koukal, tak zmenil styl animace a...
před 10 roky
gnew

gnew

Autorem/tvůrcem Bordertown není MacFarlane ale jen a pouze Hentemann. MacFarlane je jen EP. Námět na tenhle...
před 10 roky
Další články k tématu