16. 11. 2013

America Ferrera v novém pilotu od CBS

America Ferrera v novém pilotu od CBS

America Ferrera získala svou první hlavní roli v seriálu od doby, kdy jsme ji mohli vídat jako Betty Suarez v dramedy Ugly Betty. Tentokrát se objeví v dramatu s názvem Demascus, jehož pilot si objednala stanice CBS. Ferrera bude společně s Teri Weinberg plnit i funkci výkonné producentky. Scénář bude mít na starosti Nick Osborne.

Postava Ferrery je řádová sestra, která hájí zájmy těch, kteří si nemohou dovolit advokáta. Ovšem její víra si zažije krušné chvíle, když se její cesty zkříží s elitním právníkem. Během jejich pomoci chudším totiž narazí na tajnou a velmi vlivnou organizaci, která je chce za každou cenu zničit.

America Ferrera nedávno hostovala ve třech epizodách seriálu The Good Wife a také se věnuje dabingu. V květnu tohoto roku se jí po deseti letech povedlo dokončit studia a získala tak titul bakaláře.


Co říkáte těmto zprávám? Máte radost z hereččina návratu na televizní obrazovky?

(Zdroj: Tisková zpráva CBS)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Tak tohle bych si nechala líbit, hlavně kvůli Americe. Betty byla úžasná.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no nevím, jestli já, antikřesťan, zvládnu seriál s jeptiškou. uvidí se podle traileru.
před 10 roky
Další články k tématu