15. 11. 2013

Další tři série pro X Factor UK a Britain's Got Talent

Další tři série pro X Factor UK a Britain's Got Talent

Britská televize ITV dnes uveřejnila, že uzavřela novou smlouvu se Simonem Cowellem. Jeho realitky X Factor a Britain's Got Talent se na televizních obrazovkách budou objevovat i v následujících třech letech.

Tyto seriály si tak stanice udrží minimálně do roku 2016. Smlouva byla uzavřena před pár dny. Oproti té předchozí má však jednu změnu: Byla do ní přidána klauzule, která umožní Cowellovi účast na jednom, nebo dokonce i na obou seriálech. Tím se dokořán otevřely dveře pro Cowellův návrat do porotcovského křesla X Factoru.

Simon v současnosti porotcuje v Britain's Got Talent a americké verzi X Factoru. Ta si nevede dobře, ratingy jí klesají a otázky o její budoucnosti se vynořují čím dál častěji. Cowell se v minulosti vyjádřil v tom smyslu, že účast v americké verzi mu znemožňuje sedět v porotě obou britských seriálů.

Finanční podmínky smlouvy zveřejněny nebyly, nicméně se objevily zvěsti, že stanice si obou realitek cení dohromady na 150 milionů liber.

Stejně jako v předchozích letech se britské talenty budou hledat na jaře 2014, X Factor se bude vysílat na podzim téhož roku. U obou případů budou i nadále pokračovat doprovodné talkshows The Xtra Factor a Britain's Got More Talent.


Sledujete britské realitky? Jste rádi za tak velké obnovení? Dá se vůbec v Británii najít taková spousta dalších talentů?

(Zdroj: THR)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu