18. 11. 2013

Intelligence se dočkáme už v lednu

Intelligence se dočkáme už v lednu

Start nového midseason dramatu od CBS, Intelligence, byl původně naplánován na 24. února, den po začátku zimních olympijských her na NBC. CBS mu ale nakonec dá šanci prosadit se už 7. ledna, další epizody pak budou následovat každé úterý (u nás každou středu).

Intelligence je drama o vynikajícím špionovi Gabrielu Blackovi (Josh Holloway), kterému je do mozku zabudován nanopočítač, díky němuž se stane ještě lepším agentem, než je. Hollowaye si asi většina z vás vybaví z hitu Lost (Ztraceni).

CBS tímto krokem učinila celkem chytrý tah. Pilotní díl se totiž odvysílá hned po nové epizodě NCIS, jenž je nejsledovanějším dramatickým projektem stanice. Intelligence tak bude mít možnost oslovit mnohem více diváků. Další díly poběží v časovém slotu, který novinka převezme po Hostages.

U Hostages se ještě na chvíli zastavíme. Seriál se kvůli blížícím se svátkům dočká přesunutí finále první řady. Závěrečná dvouhodinovka se bude vysílat 6. ledna, tedy den před premiérou Intelligence. Hostages se ratingově příliš nedaří, u finále tomu nejspíš nebude jinak, na ESPN totiž ve stejnou dobu poběží národní šampionát ve vysokoškolském fotbalu, který se loni těšil sledovanosti přes 26 milionů diváků.


Jste rádi, že Intelligence začne dříve, než se plánovalo? Těšíte se na lednové finále Hostages? Napište svůj názor do komentářů.

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maarti

Maarti

Sice je to z jiného soudku, ale olympiáda 23. února končí, nikoliv začíná.. Já se na ten seriál těšim,...
před 10 roky
Nathaniell

Nathaniell

Těším se moc; námět zní dobře, k tomu Meghan a Josh. Snad mě nezklamou :-)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

měsíc sem, měsíc tam. jestli už to není jedno.
před 10 roky
Další články k tématu