19. 11. 2013

Agents of S.H.I.E.L.D.: Pravda o Melindě May

Agents of S.H.I.E.L.D.: Pravda o Melindě May

Také vám v posledních epizodách Agents of S.H.I.E.L.D. přišlo chování Melindy poněkud podivné? Příběh zčásti nasvědčoval tomu, že ona, stejně jako Coulson, v minulosti zemřela. Tak to ovšem není, jak zjistili redaktoři TV Guide.

V epizodě F.Z.Z.T. Coulson prozradil, že on sám si objednal fyzické přezkoušení a krevní zkoušku, protože se cítil poněkud jinak poté, co na konci Avengers zemřel. Melinda se ho snažila uchlácholit slovy, že taková traumatická zkušenost by změnila každého: „Víš, jak dlouho mně trvalo, než…“ začala agentka vyprávět, než ji Coulson přerušil se svým „Já vím.“ Fanoušci si tak mohli domyslet, že Melinda sama vzpomínala na to, jak kdysi zemřela. Co k tomu prozrazuje výkonná producentka, Maurissa Tancharoen?

„To je špatná interpretace,“ říká. „Tito dva jsou pouze spojeni na citové rovině, oba totiž zažili děsivou a traumatickou zkušenost. Když se z traumatu snažíte vzpamatovat, jste zákonitě jiní a jen se se životem chcete posunout dál. Je super, že měli tento moment, protože fanoušci mohli vnímat historii jejich přátelství.“

Coulson je tedy zatím jediný, kdo zemřel a zase se vrátil mezi živé. Melindin těžký zážitek je pravděpodobně spojen s tím, proč je její přezdívkou The Cavalry. Brzy bychom se o tom měli dozvědět více.


Napadla vás při jejich rozhovoru stejná myšlenka? Nebo vám tato scéna nepřišla ničím podezřelá?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
havlik.jakub666

havlik.jakub666

Tak bylo by divný, kdyby tam byly hned dva kyborgové/roboti/klony :D
před 10 roky
amelia.cz

amelia.cz

To jo no, doufám že se dozvíme co se jí stalo.
před 10 roky
Miroslav Marcišin

Miroslav Marcišin

Já jsem spíš zvědavý, až se proflákne co vlastně bylo s Coulsonem :-)
před 10 roky
Další články k tématu