22. 11. 2013

Pilot dramatu stanice Lifetime přivítá hvězdu z Jericha

Pilot dramatu stanice Lifetime přivítá hvězdu z Jericha

Herečka Ashley Scott se přidává k projektu Unreal od Marti Noxon, který vyvíjí kabelová televize Lifetime. Pilot v hlavní roli se Shiri Appleby se tak obohatil o hvězdu z Jericha. Ashley Scott si mimo jiné zahrála ještě v seriálu Birds of Prey.

Unreal se inspiruje oceněným nezávislým krátkým filmem Sequin Raze. Děj dramatu se odehrává v zákulisí populárního soutěžního seznamovacího pořadu a sleduje zkušenosti Rachel (Appleby). Rachel je mladá zaměstnankyně, jejíž jediným úkolem je navazovat vztahy se soutěžícími a manipulovat jimi tak, aby získala zásadní, dramatické a pobuřující záběry, které po ní požaduje produkce programu.

Ashley Scott si zahraje 36letou Mary, svobodnou matku čtyřleté dcery. Mary je finanční poradkyně, která měla smůlu v lásce a je slibnou soutěžící. Výkonná producentka pořadu, Julie (Megyn Price), ji popisuje jako starou, sexy a zoufalou. Ve skutečnosti je Mary sice ostražitá, ale milá.

Další role ztvární Freddie Stroma, Josh Kelly, Nathalie Kelley, Johanna Braddy a v pilotu se jako hostující hvězda objeví také Bryan Batt.

Drama Unreal napsaly Sarah Gertrude Shapiro a Marti Noxon, které se také se starají o jeho produkci. Dalšími výkonnými producenty jsou Sally DeSipio a Bill Davenport. Režie pilotu se ujme Roger Kumble.


Jak se vám líbí novinky ohledně obsazení Unreal? Dáte pilotu šanci?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu