24. 11. 2013

Fred Armisen si zahostuje v Super Fun Night

Fred Armisen si zahostuje v Super Fun Night

Fred Armisen si užije vážně zábavnou noc jako hostující hvězda v novém letošním sitcomu stanice ABC, Super Fun Night. Armisen si v sitcomu od Rebel Wilson zahraje Briana Headfoota, podrážděného vedoucího lidských zdrojů v právnické firmě, ve které Kimmie, jedna z hlavních postav seriálu, pracuje.

Fred Armisen je herec a převážně dabér. Co se týče seriálového světa, zahrál si v řadě epizodních rolí, například v 30 Rock či letošní novince Brooklyn Nine Nine.

Epizoda, v níž se Armisen objeví v roli Briana Headfoota, se bude vysílat někdy na začátku roku 2014. Brian bude mít za úkol zajistit příměří mezi Kimmie (Rebel Wilson) a Kendall (Kate Jenkinson), které se tak nějak vzájemně nesnášejí.


Těšíte se na Freda Armisena v Super Fun Night? Dokáže podle vás vyřešit při mezi Kimmie a Kendall? Své názory pište do komentářů!

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu