25. 11. 2013

Autorka The Big C chystá pro NBC hubnoucí seriál

Autorka The Big C chystá pro NBC hubnoucí seriál

Darlene Hunt, autorka a producentka komediálního dramatu The Big C (Ve znamení raka), se spojila s Youtube hvězdičkou Shane Dawsonem. Spolu se pokusí pro NBC vytvořit nový komediální seriál Losin' It.

O co vlastně půjde? Půlhodinový seriál je inspirovaný životními zkušenostmi Shane Dawsona; Losing it bude zasazený do předměstského hubnoucího centra. Velké pozdvižení v jinak stereotypním programu pro tlouštíky přinese bývalý úspěšný klient, který se rozhodne podělit s účastníky o své zkušenosti a stane se místním konzultantem. K jeho překvapení bude povýšen na manažera hned první pracovní den.

Hunt bude k seriálu psát scénář a také ho bude spolu s Dawsonem pod záštitou Sony Pictures TV produkovat. Do týmu se také připojí Dawsonova kolegyně Lauren Schnipper a dvojice Will Gluck (The Michael J. Fox Show) a Richie Schwartz, všichni jako producenti.

Úspěšný bavič a hudebník vystupující na Youtube, to je Shane Dawson. Na svém kanálu ShaneDawsonTV (který má více než 5 milionů odběratelů) paroduje známé písně a umělce a komentuje zábavným způsobem celý hudební průmysl a jeho největší hvězdy.


Láká vás seriál z prostředí hubnoucího centra?.

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
El Jay

El Jay

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Larion

Larion

Tak na tohle sem docela zvědavá, protože Shanův kanál odebírám a některý jeho věci jsou vážně povedený....
před 10 roky
Další články k tématu