25. 11. 2013

Na ABC se v létě bude zpívat

Na ABC se v létě bude zpívat

Stanice ABC očividně zastává názor, že pěveckých soutěží je na televizních obrazovkách v současnosti málo. Objednala totiž deset epizod realitky Rising Star, kterou do programu zařadí v létě 2014.

Reality show Rising Star vznikla v Izraeli, odkud již byla prodána do Francie, Německa, Itálie a Ruska. Diváci sami budou mít možnost v přímém přenosu rozhodnout, kdo se stane novou hvězdou. Skupina nadějných zpěváků má casting naživo a během jejich vystoupení diváci v příslušné aplikaci hlasují, kdo by měl postoupit dál.

Zpětnou vazbu zpěváci uvidí ihned před sebou, ještě během vystoupení, na obrovské zdi, fanoušci navíc budou moct komentovat i skrze facebook.

Soutěž má v Izraeli obrovský úspěch. Debut získal neuvěřitelný share 44.7, sedmkrát více než konkurence. Od té doby se výsledek ještě zlepšil, až na 49 procent.

Jelikož hlasování probíhá v přímém přenosu, američtí producenti budou muset promyslet, jak to zařídit kvůli časovému posunu mezi pásmy.

Pro ABC je Rising Star druhým dílem letního plánu. Přidává se k druhé sérii skriptového dramatu Mistresses.


Necháte si líbit další pěveckou soutěž? Nebo by se stanice měly i v málo sledovaných letních měsících soustředit na tvorbu skriptových seriálů?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu