20. 11. 2013

Prima COOL v prosinci nasadí dvě seriálové bomby

Prima COOL v prosinci nasadí dvě seriálové bomby

České televizní stanice nelení a pravidelně nás zásobují premiérovými seriály. Nyní se na řadu dostala opravdová bomba, která vybuchne na Primě COOL.

Dozvěděli jsme se, že ještě před tím, než si sedneme ke kaprovi se salátem a budeme si užívat zaslouženého volna, se na českých televizních obrazovkách představí drama TouchKieferem Sutherlandem v hlavní roli.

COOL jej uvede pod českým názvem Doteky osudu. Seriál vypráví příběh novináře Martina Bohma, který během útoků 11. září přišel o ženu. Nyní se musí sám starat o autistického syna Jakea, který navíc nemluví. Martin však brzy přijde na to, že Jake není jen obyčejný kluk, dokáže totiž pomocí čísel předpovídat budoucnost. Martin vezme Jakea za profesorem Tellerem, který má teorii; Jakeova schopnost souvisí s čínskou legendou, která tvrdí, že každá akce ovlivní osudy lidí po celém světě.

Touch byl jednou z nejočekávanějších novinek sezóny 2011/2012. První sezóna zaznamenala v USA mimořádný ohlas ze strany fanoušků i kritiků a seriál se dočkal obnovení pro druhou sezónu, po které byl ukončen. Prima COOL nabídne obě série naráz, dočkáte se všech 26 epizod v kuse.

Seriál se poprvé představí den před Vánocemi, tedy 23. prosince ve 21:55. Nové epizody poběží každé pondělí ve stejný čas.

Hodnocení na SerialZone.cz

Už je známé také dabingové obsazení:

Martin Bohm (Kiefer Sutherland) – Ivan Trojan
Jake Bohm (David Mazouz) Jakub Nemčok
Clea Hopkins (Gugu Mbatha-Raw) – Antonie Talacková
Arthur Teller (Danny Glover) – Jiří Čapka

Aby toho nebylo málo, Touch není jediným seriálem, který má COOL v záloze. Už na začátku prosince, konkrétně 5. 12. 2013, stanice nasadí na čtvrteční večery od 20:15 seriál Transporter (Kurýr), který vzniká ve spolupráci USA, Francie, Velké Británie a Německa.

Transpoter běží na stanici Cinemax, prozatím má dvanáct hodinových epizod. Seriál vznikl podle stejnojmenné filmové předlohy od Luca Bessona.


Co říkáte na novou nabídku Primy COOL? Jak se vám líbí složení dabingového týmu?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
jelpetty

jelpetty

Paráda. Ani jeden seriál jsem ještě neviděla, ale měla jsem v plánu se na ně podívat, tak teď bude šance.
před 10 roky
Silencia

Silencia

:-o NENEEE Touch v Česku???? Miluju ho! Moc se na něj těším. Konečně se o něm budu mít s kým...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Už je známé také dabingové obsazení: Martin Bohm (Kiefer Sutherland) – Ivan Trojan Jake Bohm (David...
před 10 roky
Další články k tématu