28. 11. 2013

Elizabeth Berkley jako poradkyně v sitcomu Melissa & Joey

Elizabeth Berkley jako poradkyně v sitcomu Melissa & Joey

Bývalá hvězda Saved by the Bell, která 11. listopadu vypadla z populární taneční reality show Dancing With The Stars, Elizabeth Berkley, byla obsazena do komediálního seriálu Melissa & Joey.

S Berkley se setkáme v epizodě nazvané Couple's Therapy (Partnerská terapie), ve které si zahraje doktorku Kathryn Miller, bývalou přítelkyni Joeyho, která bude radit Melisse a Joeymu se vztahem. Na díl se můžeme těšit někdy v roce 2014.

Berkley toto prozradila v interview po vyřazení z Dancing With The Stars, ale byla zdrženlivá a nechtěla prozradit žádné detaily, co dalšího má nyní v plánu: „Několik úžasných dveří se začalo otevírat a telefony začaly zvonit. Prozradím více, až budu mít podepsanou smlouvu, teď o tom mluvit nesmím. Jsem ten typ, který o něčem mluví, až když je to jisté.“


Jste rádi, že díky tomuto castingu to vypadá, že Mel a Joey to spolu konečně zkusí?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Exredaktorka

Exredaktorka

ráda možná, ale prozradit to nemuseli, když cliffhanger ukazoval něco jiného.
před 10 roky
allyska

allyska

no to sice jo, ale už je načase :)
před 10 roky
Další články k tématu