30. 11. 2013

Rodina se v Baby Daddy rozroste

Rodina se v Baby Daddy rozroste

Sitcom stanice ABC Family, Baby Daddy, nám představí nového rodinného člena. Tentokrát však nepůjde o nikoho z klanu Wheelerů, z jejich strany jsme už poznali tetičku Betty (Mary Pat Gleason) a otce Raye Wheelera (Greg Grunberg).

S herečkou Amandou Detmer, kterou můžeme znát například z nedávno zrušeného seriálu Necessary Roughness, se budeme v několika epizodách setkávat jako s Margot, tetičkou Riley. Margot má vtipnou a svobodomyslnou povahu, averzi k zodpovědnosti a navíc skrývá pár tajemství.

A u jednoho castingu nezůstaneme. Kim Coles se v jedné epizodě objeví jako Peters, zástupkyně ředitele na střední škole, kterou navštěvovali Riley a Danny. Ti se tam vrátí, aby dělali dozor na plese. Peters vždy, bez jakýchkoliv servítek, poví, co si myslí a vždy se drží pravidel. Na Riley je tvrdá, ale pro Dannyho má slabost.

Než se dočkáme nové řady, nezapomeňte na vánoční speciál, který běží již 11. prosince 2013.


Těšíte se díky těmto hostujícím hvězdám ještě více na nadcházející řadu?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu