3. 12. 2013

Eva Longoria a scenárista Nikity pracují na projektu pro CW

Eva Longoria a scenárista Nikity pracují na projektu pro CW

Albert Kim, který se podílel od počátku seriálu Nikita na jeho scénářích, teď pracuje na scénáři pro jinou hlavní hrdinku. Společně s Evou Longoria (Desperate Housewives) a její produkční společností UnbeliEVAble Entertainment vyvíjí pro stanici CW nový projekt.

Jedná se o drama o ženě, která byla odsouzena za dvojnásobnou vraždu, kterou nespáchala. Ve vězení si krátila čas studiem práv, které úspěšně zakončila získáním titulu. Poté, co je propuštěna na svobodu, získá práci u významné právnické firmy, ta je ale podle všeho součástí konspirace, která stojí za křivým obviněním této ženy.

Kim a Longoria budou společně s Benem Spectorem plnit funkci výkonných producentů. Pro Longoriu je to v pořadí třetí projekt, do kterého se letos pustila. Prvním bylo drama Trust, které vzniklo podle námětu kolumbijské telenovely Pura Sangre. O tento projekt projevila zájem stanice ABC. Tím druhým je nepojmenovaná komedie pro NBC, která se nechala inspirovat životem sexuální terapeutky Laury Berman.


Myslíte si, že se jedná o originální nápad? Měl by projekt dostat šanci?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Jajinka

Jajinka

Mně přijde na hlavu už jen ten námět. Dokážete si představit, jak významná právnická firma zaměstná ženu,...
před 10 roky
phoebess

phoebess

Hele, jakože významnou ne... Ale znám případ, že si vystudoval i u nás ve vězení práva a pak...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no ne, ale i když znám velké právnické firmy jen ze seriálů, všichni hledají právníky jen...
před 10 roky
Další články k tématu