4. 12. 2013

Ripper Street už se s třetí řadou nevrátí

Ripper Street už se s třetí řadou nevrátí

Stanice BBC potvrdila, že své drama Ripper Street ruší po druhé sérii. Třetí řady se tedy fanoušci již nedočkají.

Mluvčí stanice potvrdil, že hlavním faktorem v rozhodnutí o nepokračování v seriálu byla stále se snižující sledovanost.

„Jsme velmi pyšní na Ripper Street, který nás bavil prostřednictvím dvou velice ambiciózních sezónách,“ uvedl mluvčí v oficiálním prohlášení. „Nicméně druhá řada nedokázala zaujmout tolik diváků, v kolik jsme doufali. Abychom si tedy uvolnili místo pro nové kreativní nápady, musíme seriál po druhé řadě ukončit.“

O zprávě poprvé informoval již Jerome Flynn, který v dramatu hrál Benneta Drakea. Zpráva mu uklouzla během rozhovoru v londýnském rádiu BBC London. Ke zrušení došlo i přes to, že se hvězdy seriálu již dříve vyjádřily ve smyslu, že by rády pokračovaly se třetí sérií. „Mohli bychom v ní jít jakýmkoliv směrem, opravdu kterýmkoliv,“ řekl Adam Rothenberg.

První série Ripper Street zaujala v roce 2012 7,89 milionů diváků, nicméně během dvou let seriál klesl na pouhých 3,26 milionů diváků, kteří si pustili poslední epizodu (2. prosince).


Sledovali jste Ripper Street? Mrzí vás zrušení? Nebo pokles sledovanosti odpovídal kvalitě děje?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
beavis

beavis

Tak jak všechny tady mě to hodně mrzí, bylo to z mého soudku tohle já můžu. Ty postavy byli dobře...
před 10 roky
kacka.irena

kacka.irena

Naprostý souhlas
před 10 roky
gody

gody

ze druha sezona byla slabsi. opravdu silne epizody jsou zatim dve. odklon od reseni pripadu, vic do reseni...
před 10 roky
Další články k tématu