9. 12. 2013

Beauty and the Beast: Tom Everett Scott v nové roli

Beauty and the Beast: Tom Everett Scott v nové roli

Seriál Beauty and the Beast si teď sice dopřává svou zaslouženou vánoční pauzu, rozhodně se ale po něm zem neslehla. Objevily se informace o castingu na novou roli, se kterou se budou fanoušci po Novém roce chvíli setkávat. Byl do ní obsazen herec Tom Everett Scott, kterého můžete znát ze seriálu Southland.

Zahraje si postavu Sama, geniálního archeologa s tendencí k prudkým výbuchům vzteku. Sam umí být velmi milý a okouzlující muž, ale z toho dokáže otočit o 180° a proměnit se v úplného šílence. Několik let byl izolován od okolního světa a to ho úplně změnilo.

Poprvé se objeví hned v první povánoční epizodě, která poběží 13. ledna 2014. Fanoušci se zde dozvědí více o jeho minulosti a společně s Cat (Kristin Kreuk), Vincentem (Jay Ryan) a ostatními ho budou postupně lépe poznávat.

V druhé polovině série se diváci mohou těšit i na pár napínavých momentů. Jedna z hlavních postav se ocitne v nebezpečí, když ji někdo unese a zavře do cely, která není určena k ničemu příjemnému. Doufejme, že až se ze zajetí dostane, bude to pořád ten samý člověk. Že by to nějak souviselo s příchodem Sama?


Těšíte se na nové díly Beauty and the Beast? Jste zvědavi, co se z této nové postavy vyklube?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
petruska.77

petruska.77

Jedna z hlavních postav bude zavřená do cely, která není určena k ničemu příjemnému? Nebylo něco...
před 10 roky
Další články k tématu