16. 12. 2013

Sleepy Hollow: Víme, kdo bude hrát Ichabodova otce

Sleepy Hollow: Víme, kdo bude hrát Ichabodova otce

A jde o známé jméno. Takže v nadpřirozeném dramatu se v roli Ichabodova otce objeví… (chvilka napětí) špiónský táta z Alias, Victor Garber.

Není známo příliš mnoho podrobností, ale Garber se má objevit přinejmenším v jedné z nadcházejích epizod Sleepy Hollow. V díle jménem Sanctuary odvysílaném 25. listopadu o svém otci Ichabod mluví velice idylicky při vzpomínce na čas, který spolu trávili, když byl jeho otec na dovolené v Oxfordu.

Ještě před tímto oznámením výkonný producent seriálu, Ken Olin, TVLine řekl, že se v zákulisí při obsazování herců často zvažují výhody a nevýhody plynoucí z obsazování známých herců do hostujících rolí. „Když jsme obsazovali Johna Nobla (do role požírače hříchů Henryho Parrishe), rozhodně se to neobešlo bez diskuze. Ale pak to ve výsledku skutečně bylo hodné Johna Nobla. Je úžasný. Takže je to vždycky otázka zachování určité rovnováhy.“

Mezi Garberovy poslední role patří komedie Web Therapy a drama Deception, které na NBC nemělo dlouhého trvání. V této sezóně ho ještě budeme mít možnost vidět v roli soudce v The Good Wife.


Máte radost z obsazení Victora Garbera? Co říkáte na obsazování známých herců do vedlejších rolí? Myslíte si, že to seriálu prospěje?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Možná mě překvapí, ale zatím mi do toho seriálu nesedí.
před 9 roky
Další články k tématu