14. 12. 2013

Family Guy: Fox připravuje hru pro mobilní telefony

Family Guy: Fox připravuje hru pro mobilní telefony

Televizní stanice FOX oznámila, že připravuje hru pro mobilní zařízení. Tématem hry bude Family Guy (Griffinovi) a pracovat na ní budou tvůrci seriálu. Důležitou informací je, že hra by měla být k dispozici za nejoblíbenější cenu, tedy zdarma.

Pokud si u každé epizody seriálu říkáte, kéž bych tam mohl být s nima, tak se připravte. 20th Century Fox oznámila, že spojí síly s herní společností TinyCo a vytvoří hru na motivy seriálu pro mobilní zařízení.

Hráči budou mít možnost díky této hře prozkoumat Quahog. Pomoci k tomu mají i interakce s oblíbenými postavami ve zcela novém příběhu, který připraví samotní tvůrci seriálu.

„Za více než deset let vysílání byl vytvořen neopakovatelný svět s těmi nejoblíbenějšími postavami v dnešním světě zábavy,“ řekl starší viceprezident Fox Digital, Rick Phillips, a dodává: „Tato hra přinese to nejlepší, co seriál nabízí, mobilním hráčům po celém světě.“

Suli Ali, generální ředitel společnosti pro vývoj hry slíbil, že hra bude zdarma a podstatou bude, že poskytne hráčům skvělý způsob, jak si užít Family Guye každý den.

Můžeme jen doufat, že tam bude i tlačítko na oživení jedné z oblíbených postav. Hra vyjde v roce 2014 a bude dostupná jak pro iOS tak i pro Android.


Zaujala vás hra Family Guy? Baví vás hry podle seriálu? Máte s nimi nějakou zkušenost? Co třeba Simpsons: Tapped Out?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Mik

Mik

FG uz jednu hru má: Family Guy Online http://www.youtube.com/watch?v=_YoJ8mdF0OA Jsem zvědav co to bude,...
před 10 roky
Další články k tématu