12. 12. 2013

CW v midseason: Škatule, hejbejte se

CW v midseason: Škatule, hejbejte se

Stanice CW dnes večer odtajnila své plány pro midseason a fanoušci si budou muset zvykat na několik změn.

První z nich je přesun dvou stávajících seriálů na nové dny. Hart of Dixie již nepoběží v pondělí, přesune se na páteční večery, počínaje 21. březnem 2014. Rachel Bilson a spol. tak budou spoléhat na předskokana v podobě nové série Whose Line Is It Anyway?, která se protáhne až do léta.

Drama Beauty and the Beast, které už od začátku sezóny visí na vlásku, zůstane v programu do 10. března. Poté si dá dlouhou, časově blíže neurčenou pauzu. Jeho místo v programu zaujme o týden později nám již známá novinka The Tomorrow People, která tedy opouští Arrowa a přesouvá se ze středy na pondělí. Po vánoční pauze se však Tomorrow vrátí ještě po Arrowovi; ve středu poběží od 15. ledna právě do 17. března.

Kromě výše zmíněných posunů stanice také oznámila premiérová data svých midseason novinek. Star-Crossed se představí v pondělí 17. února v osm večer, The 100 začne 19. března a bude okupovat středeční slot v devět večer, který dosud náleží The Tomorrow People.

Úterní a čtvrteční program zůstane na CW beze změny. To je dobrá zpráva především pro fanoušky Reign, vypadá to, že stanice je s jeho výsledky po The Vampire Diaries zatím spokojená.


Jak vám vyhovují změny v programu? Bojíte se o některé své oblíbence? Jak se podle vás bude v těchto nocích dařit novinkám?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
petruska.77

petruska.77

Jé, děkuji, to jsem ale lempl, že jsem ten článek nečetla, když tu vyšel a otravuju s tim...
před 10 roky
misulka78

misulka78

The Tomorrow People mají nejspíše podepsaný rozsudek smrti. Ale na druhou stranu, pondělí se tolik nebere,...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

To chtějí HOD pohřbít?
před 10 roky
Další články k tématu