17. 12. 2013

Crisis: Legendární Lovec přichází!

Crisis: Legendární Lovec přichází!

Midseason novinka stanice NBC, Crisis, do svého hvězdného osazenstva přidává další slavné jméno. Tentokrát do seriálu zamíří legendární televizní policista.

Hvězda seriálu Hunter, Fred Dryer, získal novou vedlejší roli, objeví se ve více epizodách. Dryer ztvární Thomase Jeffersona Smithe, mocného, impozantního, sebevědomého a moudrého agenta CIA. Ač šedesátník, Jefferson stále dokáže pořádně nakopávat zadky.

Touto rolí se Dryer vrací zpět na NBC, kde sedm let hrál seržanta Ricka Huntera. V poslední době se objevil například v sitcomu The Exes.

Thriller Crisis má na svědomí Rand Ravich (Life). Seriál vypráví příběh zámožných Američanů, kteří jsou v momentě sraženi na kolena, když jsou jejich děti unešeny a drženy jako rukojmí. Crisis se na televizních obrazovkách objeví poprvé 3. února 2014.


Zaujala vás tato novinka? Jste zvědaví na doplnění týmu o tohoto drsňáka?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu