16. 12. 2013

The Walking Dead: Návrat [SPOILER] potvrzen!

The Walking Dead: Návrat [SPOILER] potvrzen!

Varování: Tento článek obsahuje spoilery k druhé polovině čtvrté řady The Walking Dead.

Fanoušci zombie seriálu stanice AMC po midseason finále jistě přemýšleli nad tím, zda v únoru příštího roku uvidí Carol (Melissa McBride) zpátky v seriálu. Nyní už je jasno! Podle výkonného producenta Roberta Kirkmana je její návrat zaručen ještě před samotným koncem aktuální řady.

Ale to není všechno, na co by se fanošuci měli těšit. Útočiště, které bylo zmíněno v rádiovém vysílání a které Daryl (Norman Reedus), Michonne, Bob Stookey a Tyreese slyšeli v autě, když se vydali najít léky, aby vyléčili nakažené ve věznici, spatříme už v oné druhé polovině. Kromě toho nás čeká i několik flashbacků, což vysvětluje informaci, kterou výkonná producentka Gale Anne Hurd prozradila ohledně možného návratu Hershela (Scott Wilson) na obrazovky. I když v midseason finále zemřel, jeho dcery Beth (Emily Kinney) a Maggie (Lauren Cohan) si pamatují dřívější časy strávené se svým otcem a právě ty můžeme pomocí záblesků do minulosti spatřit. Pomocí nich se také dozvíme, proč se Michonne chovala podivně, když hlídala malou Judith.

Takže, když se tedy Útočiště a Carol objeví v druhé polovině čtvrté řady, je možné, že to bude najednou? Vzhledem k tomu, že jsme naposledy Carol viděli, jak odjíždí v autě, je zde veliká šance, že onen signál zaslechla i ona.

Chodci se vrátí žrát lidem mozky s druhou polovinou čtvrté řady 9. února 2014.


Sledujete Živé mrtvé? Chybí vám Carol? Těšíte se na její návrat? A jak se vám stýská po Herhelovi? Chtěli byste ho znovu spatřit v seriálu?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Olca

Olca

No to jo, to je pravda... Dokonce se o tom snad bavili někdy před x měsíci i na konferenci, že...
před 10 roky
VanThomass

VanThomass

Tak to souhlasím, ale pořád je tahle řada lepší, než dvojka na farmě ne? ;-)
před 10 roky
Klik

Klik

Carol je jedna z najlepších a najobľúbenejších postáv u mňa takže sa určite teším :)
před 10 roky
Další články k tématu