25. 12. 2013

The Inn: Hororový seriál od tvůrce Paranormal Activity

The Inn: Hororový seriál od tvůrce Paranormal Activity

Jeden z nejlepších producentů hororů, Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious, The Purge), se dal dohromady s televizní producentkou Christinou Wayne (Copper), aby společně pro stanici NBC vytvořili nový projekt s názvem The Inn.

Jedná se o nadpřirozené drama z produkce Universal TV Studios; scénář chystá Patrick Macmanus (Marco Polo). Seriál je popisován jako klasický příběh s duchy, který sleduje skupinu cizích lidí, které osud svede do izolovaného hotelu. Snaží se zjistit pravdu, co v hotelu straší, a snaží se najít odpovědi na otázky, co je svedlo dohromady. Zjistí, že Hotel (The Inn) si je vědom jejich minulosti i přítomnosti a používá své znalosti k tomu, aby poznali sami sebe, ale i mezi sebou navzájem.

Blum a Waynová budou výkonnými producenty prostřednictvím svých společností Blumhouse Prods. a Assembly Entertainment. Společnost Blumhouse Prods., která zatím dominuje trhu v žánru filmů, se snažila uplatnit v televizi už posledních pár let. Poprvé přišli na scénu s hororovým dramatem The River (Řeka). Společnost má právě nakročeno k 20 projektům, které se vyvíjejí na různých stanicích, studiích a digitálních prostorech. Jeden z těchto projektů je Sojourn vznikající na Syfy. Pojednává o prvním detektivovi ve vesmíru, podrobnosti si můžete přečíst zde.


Máte rádi horory? Máte rádi hororové seriály? Jak se vám projekt zatím zamlouvá?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Clear

Clear

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Elle

Elle

Jsem na to opravdu zvědavá, jestli seriál bude minimálně tak dobrý jako American Horror Story, tak sem...
před 10 roky
Kikušák

Kikušák

Na seriál sa teším, ale ten popis mi pripadá ako nejaká zmiešanina 1. série American Horror Story a filmu...
před 10 roky
Destinytte

Destinytte

Achjo, nedá mi to a budu se muset podívat, akorát ten strach potom.. :D
před 10 roky
Další články k tématu