29. 12. 2013

Shondaland produkuje dva nové piloty pro ABC

Shondaland produkuje dva nové piloty pro ABC

Stanice ABC si objednala piloty ke dvěma novým dramatům, která by se případně mohla objevit v programu na příští sezónu. Obě produkuje Shondaland, společnost, kterou vlastní Shonda Rhimes (Grey's Anatomy) a Betsy Beers. Oba projekty se nesou v duchu žánru thriller a za jejich zrodem stojí scenáristé, které si proškolila samotná Rhimes.

Prvním dramatem je Sea of Fire, které vytvořila Jenna Bans (Off the Map). Bans se nechala inspirovat dánským seriálem Vuurzee. Příběh se točí kolem tří teenagerek, které byly hvězdami pornografického filmu. To zničí jejich rodiny a má za následek zmizení, vraždu a kopu tajemství, která se nemohou dočkat, až vyplují na povrch. Původní dánská verze je přirovnávána ke stylu seriálu Twin Peaks. Bans bude plnit i funkci výkonné producentky a scénář budou mít na starosti Rob Golenberg a Alon Aranya. Dále se na seriálu budou podílet David Hoberman, Todd Lieberman, Laurie Zaks, Robert Kievit a Frank Ketelaar.

Druhé drama nese název How To Get Away With Murder a za jeho vznikem stojí výkonný producent seriálů Grey's Anatomy a Scandal, Peter Nowalk. Jedná se o právnický thriller, který se zaměřuje na skupinku ambiciózních studentů práv a jejich geniálního, ovšem záhadného profesora soudní obhajoby. Ten se zaplete do vraždy, což otřese celou univerzitou a změní směr, kterým se životy studentů budou ubírat.


Máte rádi seriály z produkce Shondaland? Zaujaly vás tyto dva projekty?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
fandapcd

fandapcd

Shonda roztahuje křídla a rozjíždí to ve velkém :D
před 10 roky
adil15

adil15

Mám ráda jak Grey's anatomy, tak Scandal, takže na něco nového jsem zvedava :)
před 10 roky
Maarti

Maarti

Hmm, zajímavé, uvidíme, jestli se seriálků dočkáme, špatně to nezní :)
před 10 roky
Další články k tématu