28. 12. 2013

Ashley Madekwe: Z Hamptons do Salemu

Ashley Madekwe: Z Hamptons do Salemu

Herečku Ashley Madekwe si většina diváků pamatuje jako Ashley Davenport ze seriálu Revenge, kde měla na starosti organizaci velkolepých akcí rodiny Graysonových v jejich sídle v Hamptons. Když se Madekwe dozvěděla, že její postava v seriálu končí, přála si, aby odešla ve velkém stylu. Chtěla, aby její postava zemřela. Místo toho byla Ashley z města vyhnána.

Nyní se ale své vysněné akce dočká, získala totiž roli v dramatu Salem od stanice WGN America. Salem má premiéru na jaře roku 2014; vychází ze skutečných honů na čarodějnice, které se udály v Massachusetts. Madekwe si zahraje Titubu, jednu z prvních žen, která byla nařčena z čarodějnictví. „Zrovna jsem se vrátila ze zkoušky kostýmu a je to úplná změna v porovnání s tím, do čeho mě oblékali v Revenge,“ tvrdí Madekwe. „Tenhle seriál se odehrává kolem roku 1690. V naší verzi čarodějky skutečně jsou, ale nejsou to ony, kdo je z něčeho nařčen.“

Zajímavé je, že roli v seriálu získal i její manžel, Iddo Goldberg. „Iddo hraje Isaaca. Na čelo mu byl vypálen nápis ‚cizoložník‘. Znáte ty puritány; cizoložství se jim moc nelíbilo,“ dodává Madekwe.


Máte v plánu sledovat tento nový seriál? Těší vás návrat Ashley Madekwe?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Nezní to špatně.
před 10 roky
Illyria

Illyria

Ja se urcite budu koukat. Ashley, Shane a witchcraft.... co vice si prat :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

No jsem zvědavá, jak si poradí s tím, že je alespoň částečně černoška.
před 9 roky
Další články k tématu