31. 12. 2013

Melissa & Joey: Do seriálu míří dva noví hosté

Melissa & Joey: Do seriálu míří dva noví hosté

Seriál Melissa & Joey se po své pauze vrací na televizní obrazovky již 15. ledna a bude tak pokračovat v rozvysílané třetí sérii. A právě do dvou z nadcházejících epizod mají namířeno dvě nové postavy.

V epizodě, která poběží 26. března, se divákům představí Mo Gaffney (House of Lies). Gaffney si zahraje Lucindu Dowell, zástupkyni ředitele střední školy, kde budou Mel (Melissa Joan Hart) a Joe (Joey Lawrence) dělat dozor na školním plese. Lucinda má všechny triky studentů prokouknuté a nenechá se nachytat. Na plese si je pohlídá a nedovolí jim žádné nekalé chování.

Druhou hostující hvězdou je Yvette Nicole Brown (Community), která se objeví v epizodě naplánované na 2. duben. Brown si zahraje Calistu, Melissinu tvrdohlavou, kurážnou a super cool kadeřnici. Calista při nehodě vrazí do Joeova auta, což mezi ním a Mel způsobí neshody, protože Mel nechce přijít o Calistiny zázračné služby.

Gaffney se mimo jiné objevila například v seriálech Super Fun Night, Ghost Whisperer nebo Mike & Molly. Brown samozřejmě proslavila její role v Community, ale zahrála si také v seriálech jako jsou Once Upon a Time, Two and a Half Men, Boston Legal a další.


Jste rádi, že už je vysílací pauza skoro u konce? Těšíte se na nové díly a postavy?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu