30. 12. 2013

Loteria: NBC vytvoří vlastní telenovelu

Loteria: NBC vytvoří vlastní telenovelu

Ben Silverman, který plnil funkci výkonného producenta seriálu Ugly Betty, je přesvědčen, že se latinskoamerickému publiku nedostává dostatek pozornosti (Latinoameričané prý budou v Americe podle Silvermana tvořit do roku 2035 zhruba 25 % populace). Chybu ostatních tvůrců chce napravit, a proto se rozhodl pracovat na projektech, které jsou zaměřeny právě na tuto skupinu.

Se svou společností Electus pracuje na projektu Loteria, o který projevila zájem stanice NBC. Příběh vypráví o mexicko-americkém magnátovi, který zemře při autonehodě. Při otevření poslední vůle se jeho děti dozví, že jim záměrně nic neodkázal. Otázkou ovšem je, zda byla jeho autonehoda pouze nešťastnou náhodou, nebo v ní snad měl prsty někdo z jeho potomků? Scénáře se ujala Ligiah Villalobos.

Loteria je součástí balíčku 3v1, který si stanice objednala. Electus jim prodala tři své projekty a jeden z nich dostane zelenou. Bude objednáno 13 epizod, které se poté s největší pravděpodobností objeví na televizních obrazovkách. Seriál by se vysílal několikrát týdně, stejně jako běží i latinskoamerické telenovely. Zbylé dva projekty jsou Babylon, který se točí kolem žen, které vládnou vyšším kruhům Los Angeles, a Black Widow. Ten se nechal inspirovat venezuelskou telenovelou o ženě, která byla třikrát vdaná a pokaždé její manžel zemřel za záhadných okolností.

Electus také pracuje na adaptaci venezuelské telenovely Jane the Virgin pro stanici The CW a 7. ledna má na NBC premiéru její drama Killer Women.


Jaký je váš názor na adaptace těchto telenovel? Dali byste jim šanci?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Kytkožrout

Kytkožrout

Já všechny telenovely nesnáším. :D
před 10 roky
Nutrity

Nutrity

No... Já telenovely docela ráda. Ale jsem spíš zaměřená na ty argentinské a venezuelské. Ovšem i tak...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no jak to bude několikrát týdně, tak tam dvou let nebude nepoužitá zápletka a původní herci.
před 10 roky
Další články k tématu