13. 1. 2014

Krmení pro watchlist: Bitten

Krmení pro watchlist: Bitten

Myslíte si, že éra seriálů jakož jsou Teen Wolf nebo The Vampire Diaries či The Nine Lives of Chloe King už skončila? Nebo myslíte, že je napůl zvířecích hrdinů stále málo? Pokud se spíše přikláníte, k té druhé možnosti a uvítali byste dalšího hrdinu či hrdinku. Vyzkoušejte nadcházející novinku od stanice Syfy s názvem Bitten.

Pokud jste příznivci vlkodlaků a ženských sexy hrdinek v hlavní roli, pak tento 13dílný seriál je přesně pro vás. Hlavní roli ztvární hvězda seriálu Smallville Laura Vandervoot, která už se superhrdinstvím díky roli Kary zkušenosti má.

Elena Michaels je prvním vlkodlakem ženského pohlaví na světě. S touhou uniknout svému osudu vlkodlaka a od svého stvořitele opustí smečku a vydá se do nového města. S novým přítelem a prací fotografky se i nadále snaží utajit své prokletí. Když se věci ovšem ještě víc zkomplikují, ocitá se Elena zpět ve Stonehaven, prvním vlkodlačím útočišti. Rozpolcená mezi dvěma světy a dvěma láskami si rychle uvědomí, že udělá vše pro záchranu smečky.

Námět seriálu je založen na knize od Kelley Armstrong – Otherworld. Zda se i tato blonďatá superhrdinka zapíše do historie, na to si budeme ještě chvíli počkat.


Tak co necháte se pokousat a dáte seriálu šanci? Co říkáte tomu, že hlavní roli má opět blond ženská protagonistka?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
LadyD

LadyD

souhlasím, souhlasím a ještě jednou souhlasím. včera jsem zkoukla druhý díl a líbí se mi to čím dál tím...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

co to má společného s being human? i v tom je vlkodlak, jasně, ale jen jeden a společně...
před 10 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Mě to jméno tak neskutečně irituje! "Elena" je pro mě prostě v překladu "ženská co...
před 10 roky
Další články k tématu