10. 1. 2014

Charlie Sheen se na Twitteru pustil do Ashtona Kutchera!

Charlie Sheen se na Twitteru pustil do Ashtona Kutchera!

Na to, že Charlie Sheen občas přijde s nějakým výstřelkem už si začínáme vcelku zvykat. Nyní nás přesvědčil o tom, že rozhodně nepatří mezi fanoušky Ashtona Kutchera. Bývalá hvězda seriálu Dva a půl chlapa se do svého náhradníka opřela v neděli na Twitteru a vyjádřila tak znechucení nad svou bývalou skvělou show.

Kutcher nahradil Sheena v seriálu v roce 2011 poté, co si Sheen svými komentáři zadělal na dnes již legendární spor s Chuckem Lorrem. Pokud náhodou nevíte o co šlo, více o této kauze se dozvíte v tomto článku.

Tentokrát Sheen vypustil do světa tweet se vzkazem pro Jona Cryera, ve kterém stálo zhruba toto: „Ahoj Jone, jsi úžasnej! Ty mi zatraceně chybíš, starej kámo!!! Kdo je ten tvůj ubohej pomocník? C.“ K tomu nezapomněl připojit hashtagy #NiceTryCanonBoy a #CH. První jako odkaz na reklamu, kterou Kutcher natočil pro digitální fotoaparáty Nikon, a druhý na připomínku jeho zesnulé postavy Charlieho Harpera.

Potom, co někteří fanoušci zahrnuli Sheena nejrůznějšími zprávami na Twitteru, připsal Charlie v pondělí „Hele, všichni se uklidněte. Přečtěte si hashtag! Jo a Jone, je mi líto, že jsem urazil tvého parťáka. Chtěl jsem říct OPRAVDU ubohej!“ Tím ale neskončil a napsal i samotnému Kutcherovi. „Hele Astone, sorry kámo, dobrý? Teď přestaň kazit moji kdysi skvělou show. Pamatuješ Punk'd? Jakej je to pocit?“ Kutcher na to zatím veřejně nereagoval.


Co říkáte na Sheenův nejnovější prohřešek? Překvapuje to ještě někoho?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Silvo911

Silvo911

Tak ako bol Sheen kedysi skvelý herec, tak je teraz veľký idiot, čo sa nevie správať. TaaHM ma baví aj...
před 10 roky
WhiteSparkle

WhiteSparkle

Charlieho jsem mívala ráda, hlavně díky jeho fenomenální roli ve Žhavých výstřelech i ve Dva a půl...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako mně se ten seriál nikdy nelíbil, tak nemůžu posoudit, kdo je lepší, ale sheen je s tímhle prostě...
před 10 roky
Další články k tématu