12. 1. 2014

Glee: Holly Holliday se vrací do Limy!

Glee: Holly Holliday se vrací do Limy!

Ke konci minulého roku jsme vás informovali, že do blížící se 100. epizody hudebního Glee zavítají některé původní postavy. Dnes se objevila zpráva, že společně k nim se připojí i herečka Gwyneth Paltrow, která v seriálu ztvárnila mimořádnou suplentku Holly Holliday, naposledy spatřenou v druhé řadě.

Jubilejní 100. epizoda se zaměří na Sue Sylvester (Jane Lynch), ředitelku McKinley High, která se po několikaletém snažení konečně dočkala ukončení činnosti pěveckého klubu New Directions. Většina hlavních postav včetně Holly Holliday se vrátí do Limy, aby řekli své poslední sbohem Willovi (Matthew Morrison). Poté se dějová linka přesune do New Yorku, kde začne sledovat životy Rachel (Lea Michele), Blaina (Darren Criss), Kurta (Chris Colfer), Sama (Chord Overstreet) a Mercedes (Amber Riley) a pravděpodobně pár dalších postav.

Kromě původních postav se v oné epizodě setkáme i s nějakými nováčky. Hvězda ze seriálu Gossip Girl (Super drbna), Chace Crawford, ztvární novou známost Quinn (Dianna Agron), postavu Biffa. Zda si v epizodě i zazpívá zatím oznámeno nebylo.

Glee se vrátí na obrazovky 25. února. Jubilejní 100. epizoda bude odvysílána jako dvouhodinový speciál 18. a 25. března.


Těšíte se na 100. epizodu? Jste rádi, že se v ní objeví i Holly? A co říkáte na postavu Biffa? Chtěli byste ho slyšet zpívat?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
lokot

lokot

Z té sté epizody mám rozporuplné pocity, co se děje týká, ale Holly a Chase uvidím rád.
před 10 roky
KatyBitch

KatyBitch

Jo Tina mě taky dráždí ale ne tolika jako "rádoby diva hrozně zkušená zpěvačka co ji zrušili cd"...
před 10 roky
luckily

luckily

Pfff...:( Tak to mě dost štve... Ne že by mi teda vadilo nějak zvlášť to přesunutí, ale bude mi chybět Jake...
před 10 roky
Další články k tématu