14. 1. 2014

Justified: Šestou řadou seriál končí!

Justified: Šestou řadou seriál končí!

Tak je to oficiální. Šestá série televizního seriálu Justified (Strážce pořádku) bude jeho poslední. Potvrzení přišlo od ředitele televizní stanice FX, Johna Landgrafa. Jak uvedl, rozhodnutí vzešlo především od tvůrce seriálu, Grahama Yosta a hlavní hvězdy, herce Timothyho Olyphanta (Raylan Givens).

„Bylo to rozhodnutí Grahama Yosta a Timothyho Olyphanta. Já bych byl velice rád, kdyby seriál mohl pokračovat. Je to jeden z mých oblíbených,“ prozradil Landgraf a dodal, že jejich rozhodnutí o ukončení seriálu přijal: „Mluvili jsme o tom před rokem. Řekli, že by bylo nejlepší dokončit příběh v šesté řadě a ne sedmé. S politováním jsem přijal jejich rozhodnutí.“

Ředitel dále zdůraznil, že stanice FX nikdy nedopustila, aby byla práce na seriálech řízena ekonomikou a že by neprodloužila nebo neukončila seriál na základě financí.

FX má pro rok 2014 připravené novinky Fargo, The Strain a Tyrant, které se připojí k již rozběhnutým seriálům American Horror Story, The Bridge, The Americans a k poslední sedmé řadě Sons of Anarchy.


Máte rádi Justified? Souhlasíte s jeho ukončením, dokud je na vrcholu?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Metrix

Metrix

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Taky jsem zatím neviděla, ale šest sérií je podle mě super číslo. Kromě toho je fajn, že se to ví dopředu,...
před 10 roky
Další články k tématu