21. 1. 2014

Novinky ke spin-offu How I Met Your Mother

Novinky ke spin-offu How I Met Your Mother

Většina z vás už pravděpodobně zaregistrovala, že se chystá spin-off k seriálu How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku) s názvem How I Met Your Father. Naposledy jsme o tom psali zde. Nedávno CBS oznámila, že objednává pilot.

Na projektu se bude podílet tvůrčí tým ve složení Carter Bays, Craig Thomas a Emily Spivey. Nyní nám Nina Tassler, prezidentka zábavního oddělení CBS, odhalila novinky, které se připravovaného projektu týkají.

V nové sérii by se měla objevit Lyndsy Fonseca, kterou si možná pamatujete z role v nedávno ukončené Nikitě. Pokud jste však viděli alespoň jeden díl originální série How I Met Your Mother, tak ji určitě znáte jako dceru, která poslušně poslouchá příběh.

„Craig a Carter si připravují prostor, pokud jde o vývoj nové formy komedie, vytvoření nové mytologie a to chvíli potrvá,“ vysvětluje Tassler. „Je samozřejmé, že chtějí vyladit příběh a postavy, tak jako tomu bylo u How I Met Your Mother. V tomto ohledu to je spin-off. Carter a Craig si přivedli na pomoc Emily, ale to jak je show strukturovaná, jak je příběh vyprávěn i to v jaké formě se postavy dozví o svém otci, bude stejné jako v How I Met Your Mother.“


Zajímá vás tento spin-off? Nebo byste raději uvítali něco nového?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

lyndsey tam nebude. bylo to prý potvrzeno jako fáma.
před 10 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Určitě se na to podívám, ale tím, že to bude nějaké skvělé, si jistá nejsem.
před 10 roky
Salem

Salem

škoda
před 10 roky
Další články k tématu