25. 1. 2014

Americký Broadchurch: Co se děje?

Americký Broadchurch: Co se děje?

O doby, co jsme psali o tom, že Američané plánují remake britského seriálu Broadchurch, už uplynulo několik měsíců. Dokonce několik měsíců uplynulo i od chvíle, kdy jsme informovali o tom, že k natáčení se připojil i David Tennant. A co se stalo mezitím?

Tak ze všeho nejdříve už tomu nemusíme říkat americký Broadchurch, protože už má svoje jméno. Nyní se tenhle remake jmenuje vznešeně Gracepoint. A to nejsou jediné novinky.

Další závratnou změnou je, že Gracepoint bude mít jiný konec než Broadchurch. Ještě aby ne. V době, kdy světem vládne globalizace, i američtí burani umí používat internet a britská angličtina jim na rozdíl od jiných jazyků, co se týče jazykové bariéry, nedělá potíže. A co víc, vždyť i lokální streamovaci služby mají na originál práva. Takže nezbývá nic jiného, než jim stejný příběh prodat s jiným koncem.

A čím dále FOX chce na tuhle svou novinku nalákat diváky? Obsazením! To se nám od minule pořádně rozrostlo. Už víme, že hlavní roli detektiva bude hrát David Tennant a teď známe i jméno jeho parťačky. Tou bude vítězka Emmy, samotná Anna Gunn ze seriálu Breaking Bad. Ale výčet hvězdných i těch méně slavných jmen pokračuje.


Tak co? Zaslouží si nakonec remake vaši pozornost, nebo nechcete koukat na stejný příběh v jiném kabátku znovu?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Měl za trest, že remakuje....
před 10 roky
Dadulinka

Dadulinka

Tak to potom ano. Trest přiměřený přestupku... ;)
před 10 roky
kneznaL

kneznaL

To mě David fakt zklamal. Broadchurch super, ale remake, ve kterém bude hrát tu samou roli? A ještě americký...
před 10 roky
Další články k tématu