29. 1. 2014

USA Network objednává novou komedii ze soudní síně

USA Network objednává novou komedii ze soudní síně

Nový projekt USA Network nese název Benched a dostal objednávku na 12 epizod. Bude se jednat o půlhodinový singlekamerový seriál. V hlavní roli nové komedie se přestaví Eliza Coupe. Tuto herečku si pravděpodobně budete pamatovat díky roli Jane Kerkovich-Williams v seriálu Happy Endings nebo případně jako Dr. Denise Mahoney ze Scrubs: Doktůrci. Eliza Coupe se v něm představí jako právnička Nina, která má pracovní zaměření na podnikové právo. Vše se změní v okamžiku, kdy prodělá velmi nepříjemné a hlavně veřejné nervové zhroucení. Důvodem je to, že se jí nedostane očekávaného povýšení, důsledkem čehož se ocitne v pozici veřejného obhájce.

Společně s ní se objeví i Jay Harrington, kterého si můžete pamatovat díky hlavní roli v seriálu Ted a spol.. Tady si zahraje Phila, nového kolegu Niny. Phil se dá také popsat jako vysoký a pohledný, i když trochu zanedbaný veřejný obhájce, který je zároveň také vášnivým hazardním hráčem.

Scénář má na starosti Michaela Watkins, známá díky seriálu Trophy Wife. Spolupracuje na něm společně s Damonem Jonesem. Oba budou výkonnými producenty, o tuto pozici se podělí ještě s trojicí John Enbom, Mark Gordon a Andrea Shay.


Co na komedii říkáte? Máte radost, že některého z herců znovu uvidíte?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
takezo

takezo

Když už konečně přestanou točit takový sračky???
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

No jo, Suits jim vynáší, tak to zkusí předělat do komedie...bojím se.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Myslím, že na takové soudy o tom ještě víme hodně málo.
před 10 roky
Další články k tématu