5. 2. 2014

Psych po osmi letech končí!

Psych po osmi letech končí!

A je to oficiální. Zpráva, kterou fanoušci čekali posledních pár měsíců, je tady. Stanice USA Network dnes oznámila, že se po osmi letech rozloučí její veterán, seriál Psych (Agentura Jasno).

Finálová epizoda osmé řady a celého seriálu bude odvysílána 26. března. Za tímto dílem pak bude následovat speciální hodinová show v přímém přenosu, Psych After Show, ve které bude figurovat jak tvůrce seriálu Steve Franks tak hlavní herecké obsazení.

Již od začátku vysílání v létě 2006 se z Psych stala pro USA Network sázka na jistotu. Osmá řada debutovala 8. ledna, nenechalo si ji ujít 2,3 milionů diváků. Za dob své největší slávy seriál sklízel až 4 miliony diváků za epizodu.

„Natočili jsme osm sérií, jestli je to vše, tak to tak má být. Pokud by měla show přežít nějakým jiným způsobem, můžeme se pobavit o Broadwayi,“ řekl v prosinci Franks. Kromě toho označil finále této série za jednu z jeho nejoblíbenějších epizod vůbec: „Rozhodně obsahuje závěr, který uspokojí.“


Očekávali jste konec seriálu po osmé sérii? Těšíte se na finále? A bude vám Psych ve watchlistu chybět?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Lola_L

Lola_L

lépe to říct nejde
před 10 roky
No One

No One

Ale fujky, to ne..
před 10 roky
Shadris

Shadris

Je to neskutečně smutná zpráva - Psych je můj nejoblíbenější současný seriál a loučit se s ním bude...
před 10 roky
Další články k tématu