10. 2. 2014

Další herec z Happy Endings našel novou roli

Další herec z Happy Endings našel novou roli

Tentokrát je tím šťastným Zachary Knighton, kterého si kromě role Davea v Happy Endings můžete pamatovat i jako Bryce v seriálu Vzpomínka na minulost (FlashForward). Zachary nezískal jen jednu roli, ale dokonce hned dvě.

První je však jen krátké hostování, které si užije v seriálu Famílie (Parenthood). Objeví se tam jako Evan Knight, jeden z „cool“ dětských učitelů.

Tu větší roli si zahraje v nové komedii stanice FOX, která si v lednu objednala rovnou šest epizod. Komedie nese název Weird Loners. Příběh se soustředí na čtveřici lidí v newyorském Queensu, kteří si navzájem nečekaně vstoupí do života a vytvoří tak velmi nepravděpodobné spojení. Zachary se představí jako Stosh Lewandowski, poměrně inteligentní prodejce s vizáží frajírka, který nešetří cynismem. Je také nenapravitelným sukničkářem, což ho často přivede do problémů – dostane totiž výpověď, protože se vyspal se snoubenku svého šéfa. Díky tomu se stane v podstatě bezdomovcem a vydá se hledat pomoc za bratrancem Ericem, kterého neviděl od dětství.

O herce z ukončeného seriálu Happy Endings je zájem. Damon Wayans jr. se připojil k obsazení seriálu New Girl, Adam Pally doplnil obsazení v seriálu The Mindy Project a podle zákulisních informací i Elisha Cuthbert má před sebou několik nabídek. Jak už jsme dříve informovali, tak Casey Wilson míří do nového projektu tvůrce Happy Endings, který má název Marry Me a Eliza Coupe se objeví v nové komedii ze soudní síně s názvem Benched.


Zaujal vás nový projekt? Sledujete Parenthood? Sledovali jste Happy Endings a sleduje další cesty herců z tohoto seriálu?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu