12. 2. 2014

Předbatmanovský Gotham odhalil další obsazené role!

Předbatmanovský Gotham odhalil další obsazené role!

Nedlouho poté, co jsme se dozvěděli o obsazení hlavní role, se dozvídáme o další čtveřici herců, která se v Gothamu objeví. Chybět nebude ani Alfred nebo The Penguin.

Prvním z herců je Robin Taylor. Ten se objeví jako Oswalt Cobblepot neboli The Penguin. Pro neznalé, tato postava se dá popsat jako génius s mozkem šachového velmistra, ale velmi nízkou morálkou. V této době je to jen nízko postavený psychopat pracující pro gangstera jménem Fish Mooney, který skrývá svou sadistickou touhu po moci za vybrané chování. Před Taylorem se této role zhostil například Burgess Meredith v sérii Batman z roku 1966 nebo Danny DeVito ve filmu Batman se vrací.

Další, kdo se představí, bude Zabryna Guevara (Burn Notice). Ta si zahraje kapitána Essenovou, která je šéfem oddělení vražd v Gotham City během nástupu Gordona (Ben McKenzie). Prostředí v Gotham City se snaží vyvážit i díky tomu, že působí nejen ve světě policie, ale i politiky.

Třetím do party je Sean Pertwee (syn slavného Jona Pertweeho), kterého si můžete pamatovat například z role v seriálu Camelot. V Gothamu se objeví jako Alfred Pennyworth, ikonický sluha z příběhů Batmana. V tomto příběhu se předvede jako nezlomný bývalý mariňák z východního Londýna, který roky věrně sloužil Thomasovi a Marthě Wayneovým. V důsledku jejich tragické smrti se stane ochráncem pro mladého Bruce. Před ním si tuto roli vyzkoušeli herci jako Michael Gough v sérii Tima Burtona Batman nebo Michael Caine v Nolanově Temném rytíři.

Poslední čtvrtou oznámenou herečkou je Erin Richards (Breaking In), která se objeví jako Barbara Kean. Ta je sofistikovanou doktorkou z pohotovosti, která je zasnoubená s Gordonem. Pevně stojí při svém budoucím manželovi, což není nic jednoduchého ve světě zkorumpovaného Gothamu.


Co říkáte na další postavy a role? Těšíte se na nový Gotham?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Nutrity

Nutrity

Nooo.. jelikož hry mám docela v oblibě, tak jsem na tohle zvědavá.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

A Tučňák teda nebude tady "tučňák", ale jen chlap s přezdívkou? To na něm bylo to nejlepší.
před 10 roky
Další články k tématu