13. 2. 2014

Eye Candy: Victoria Justice pátrá po stopách vraha

Eye Candy: Victoria Justice pátrá po stopách vraha

Stanice MTV si letos objednala již druhé drama, které plánuje nasadit do svého vysílání společně s ostatními dramaty Awkward, Teen Wolf, novinkou Finding Carter a nadcházejícími komediemi Happyland a Faking It. Jedná se o thriller Eye Candy, který se nechal inspirovat stejnojmennou knihou od spisovatele R. L. Stinea. Stanice si objednala 10 epizod.

Hlavní roli získala Victoria Justice (Victorious), která ztvární postavu Lindy. Lindy je počítačový génius a její spolubydlící ji přemluví, aby si někoho našla pomocí internetové seznamky. Lindy začne mít podezření, že jeden z jejích online nápadníků je nebezpečný kyberstalker. Když se na Manhattanu objeví nový sériový vrah, všechny stopy vedou k Lindyinu nápadníkovi. Společně se svým týmem hackerů se pustí do vyšetřování s úmyslem nastolit v ulicích New Yorku svou vlastní spravedlnost.

Scénáře se ujala Emmy Grinwis a společně s Catherine Hardwicke, Yvonne Bernard a Beth Elise Hawk bude plnit funkci výkonné producentky. V jedné z rolí se bude objevovat také Harvey Guillen, ostatní role z původního pilotu budou přeobsazeny a pilot se natočí znovu.


Přijde vám zápletka zajímavá? Přidáte si seriál do svého watchlistu?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
eve.blog

eve.blog

Tak tady v to doufám, Victoria je úžasná, a i to téma mě vcelku nadchlo! :)
před 10 roky
Další články k tématu