14. 2. 2014

Elementary: Návrat Sherlockova bratra

Elementary: Návrat Sherlockova bratra

O tom, že Elementary má neoficiálně zajištěnou třetí sérii jsme vám psali. Nyní se se však dozvídáme něco o závěrečné epizodě, která bude zahrnovat návrat Sherlockova bratra (Rhys Ifans New Yorku. Ke konci sezóny se totiž Ifans vrátí ještě ve čtyřech epizodách.

Tvůrci chtějí vytvořit něco s Sherlockem (Jonny Lee Miller), Mycroftem a Joan (Lucy Liu). To ale neznamená, že by Mycroft a Joan měli zažít další úlet, který by rozzlobil Sherlocka. Přesto, jak říká sám výkonný producent Rob Doherty, to pro Sherlocka nebude snadné: „Pro Sherlocka je vždy dost nepohodlné, když je Mycroft v dosahu, protože Mycroft znamená okno do Sherlockovy minulosti a Sherlock tato okna nesnáší.“ Faktem je, že to, co udělali Mycroft s Joan, je pro Sherlocka velmi znepokojivé.

Nicméně se dozvíme více o tom, proč Mycroft použil jméno svého otce ve snaze přinutit Sherlocka opustit New York. Doherty ale trvá na tom, že i přes Mycroftovo nedávné chování je Sherlockův otec opravdu stále v obraze: „Sherlockův otec je skutečná a samostatná osoba, která sama přijde v ten správný čas.“


Těšíte se na Sherlockova bratra? Co si myslíte o Sherlockově tajemném otci?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
saralive

saralive

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Proč? Horšího Mycrofta jsem ještě neviděla, je doslova urážkou téhle postavy. A fakt, že se s ním...
před 9 roky
Další články k tématu