14. 2. 2014

Switched At Birth chystá další speciální epizodu

Switched At Birth chystá další speciální epizodu

Scenáristé seriálu Switched At Birth zavedli novou tradici speciálních dílů, které nějakým způsobem vybočují z běžných epizod. Ani letos nebudou diváci o tuto záležitost ošizeni a již 3. března se mohou těšit na další z těchto kousků.

Tentokrát se bude jednat o epizodu plnou tance všeho druhu, od společných tanečních kousků až po párové, jako je například rumba. Tančit se bude v každé scéně, ať už to bude součást příběhu nebo pouhá fantazie. Na své si v tomto díle jistě přijde představitel Tobyho, Lucas Grabeel, který má s tancem před kamerou bohaté zkušenosti. Objevoval se totiž ve filmech High School Musical z produkce Disney.

Z předchozích speciálních epizod se jednalo o díl 2×09 – Uprising, ve kterém se všechny postavy dorozumívaly pouze pomocí znakové řeči. Druhou epizodou podobného rázu byla 2×15 – Ecce Mono, která spekulovala o tom, jak by vypadaly životy, kdyby se na záměnu hlavních postav přišlo dřív. Obě epizody zaznamenaly velký úspěch, druhá jmenovaná se stala dokonce nejsledovanější epizodou celé druhé série.


Těšíte se na taneční epizodu? Líbí se vám tyto originální nápady?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Alyndra

Alyndra

Ten díl, kde se spekulovalo, jak by jejich život vypadal, kdyby se na výměnu přišlo dřív je 2x15 ne 2x13.
před 10 roky
lizzy

lizzy

Upřímně jsem na to celkem zvědavá. Na obě předešlé epizody jsem se těšila, ale nad touhle jsem nějak...
před 10 roky
Lin-da

Lin-da

Souhlasím to bych také ráda věděla :)
před 10 roky
Další články k tématu