18. 2. 2014

Další dva komediální piloty přistály na ABC

Další dva komediální piloty přistály na ABC

Stanice ABC si objednala další dva piloty k půlhodinovým komediím, které by případně nasadila v příští sezóně. Jedná se o projekty od Nahnatchky Khan, která vytvořila seriál Apartment 23, a Chrise Moynihana, tvůrce sitcomu Man Up. Přidávají se tak k pilotům dalších komedií An American Education, Irreversible a Strange Calls.

První komedií je Fresh off the Boat od Khan, která bude založena na memoárech Eddieho Huanga. Děj se bude odehrávat v 90. letech minulého století a soustředí se na Eddieho, který je milovníkem hip hopu. Eddie vyrůstá na předměstí Orlanda, kde ho vychovávají rodiče, kteří do Ameriky emigrovali. Jeho otec je nadšený milovník všeho amerického a jeho matka je často celá vyjevená z bělošské kultury. Rodina se snaží žít svůj americký sen, ale zároveň si chce udržet i svou vlastní identitu a kulturu.

Druhou objednávkou je komedie Saint Francis od herce a producenta Chrise Moynihana. Příběh se bude točit kolem pracovitého a přísného policisty z Long Islandu, který zápasí s moderním a liberálním světem, když jeho 29letá sestra neplánovaně otěhotní. Moynihan se ujme scénáře a společně s Ronem Westem a Kelly Kulchak bude plnit funkci výkonného producenta.


Který z pilotů se vám zamlouvá více? Chtěli byste se s nimi v příští sezóně setkávat?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
jukab

jukab

Tady mě nic neláká. Už se ale těším, až si večer pustím všechny piloty NBC, co dnes vyšly, hlavně Crisis a...
před 10 roky
Další články k tématu