13. 2. 2014

Čtvrteční obnovovací žně na CW!

Čtvrteční obnovovací žně na CW!

Stejně jako v loňském roce, i letos stanice CW své fanoušky potěšila předčasnou obnovovací bombou! Před několika málo minutami stanice oznámila, že objednává nové série hned pěti svým seriálům!

V sezóně 2014/15 se fanoušci můžou těšit na již zaběhnutou úspěšnou trojku Arrow, The Vampire Diaries (Upíří deníky) a Supernatural (Lovci duchů). Kromě těchto tří jasných prodloužení pak stanice objednává druhou sérii pro své letošní novinky The Originals a Reign! Arrow se vrátí se třetí řadou, na Deníky čeká série šestá, Supernatural bude slavit jubilejní desítku.

„V letošní sezóně slavíme velké úspěchy s naším novým seriálem The Originals, který se vysílá spolu se Supernatural. Tato dvojice nám dohromady přinesla nejlepší úterní večery za posledních pár let,“ řekl Mark Pedowitz, ředitel stanice. „The Vampire Diaries ve svém časovém slotu finišuje na druhém místě u mladých diváků, Arrow slaví úspěchy u mladých mužů a Reign ve svém slotu stále narůstá. Jsem velmi potěšený z toho, že můžu oznámit prodloužení všech pěti seriálů a dát tak fanouškům vědět, že se v další sezóně můžou těšit na skvělou dávku nového dramatu.“

S výjimkou Reign není obnovení žádným překvapením, jelikož ostatní čtyři seriály sklízejí pro stanici největší úspěchy. The Vampire Diaries, který nedávno slavil stou epizodu, zůstává nejsledovanějším seriálem, který v letošní sezóně často získal lepší rating než některé seriály na ABC nebo NBC.

Osud ostatních seriálů je prozatím neznámý. Stanice má v letošní sezóně nakoupeno šest dramatických pilotů, o dva méně než v loňském roce. Nechybí mezi nimi spin-off k Supernatural s názvem Supernatural: Tribes a spin-off k Arrow – The Flash.


Která obnovení vás potěšila a které seriály byste naopak rádi viděli končit? Udělala vám stanice svým výběrem předčasného prodlužování radost?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře32zobraz všech 32 příspěvků
modešílka

modešílka

Jsem hrozně ráda že nezruší žádný seriál na který se zatím na stanici CW dívám,(asi samozřejmost že je...
před 10 roky
Lin-da

Lin-da

Jsem ráda za TVD a Arrow :)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Z novinek by mě mrzelo jen zrušení Reign, tak to je dobře, moc šancí jsem mu nedávala. Teď ještě aby Hart of...
před 10 roky
Další články k tématu