15. 2. 2014

Osud Ravenswoodu odtajněn!

Osud Ravenswoodu odtajněn!

Vrátí se seriál Ravenswood na podzim s druhou sérií? Stanice ABC Family má jasno a rozhodnutí možná spoustu fanoušků překvapí.

Ačkoliv k obnovení tohoto spin-offu úspěšného seriálu Pretty Little Liars (Prolhané krásky) nasvědčoval konec první řady, kde se objevila hláška typu „Na podzim se vám seriál vrátí“, stanice se i tak rozhodla Ravenswood po první sérii zrušit.

Ravenswood ukončil své desetiepizodní působení na televizních obrazovkách 4. února, kdy se rozloučil s 1,4 miliony televizních diváků. Seriál v loňském roce přeskočil pilotovou fázi a dostal přímou objednávku na seriál. Nikdy se mu však nepodařilo sledovaností konkurovat svému slavnějšímu a úspěšnějšímu kolegovi.

Děj se odehrával v městečku nedaleko Rosewoodu v Pensylvánii, které již mnoho generací trpělo kvůli smrtelnému prokletí. Pět cizinců, které tato kletba spojila, muselo začít zkoumat tajemnou a hrůznou historii městečka, dokud nebylo pozdě ani pro ně.

Se zrušením Ravenswoodu má ABC Family místo na případné další novinky, které doplní zaběhnutá dramata, kromě Lhářek dále Switched at Birth, Twisted a The Fosters a nadcházející novinku Chasing Life.


Překvapilo vás zrušení Ravenswoodu? Jak se vám seriál líbil? Dosahoval stejné úrovně, jako Lhářky? Naštvala vás ABC Family, která nechala otevřený konec?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Lin-da

Lin-da

škoda měla jsem ho ráda.
před 10 roky
Anda:*

Anda:*

No tak to je hodně blbé byl to úžasný seriál stejně jako je pll je to napínavé jako nesmí skončit já ten...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Udělat k nenadpřirozenému seriálu nadpřirozený spin-off - jak si to vůbec představovali? Já teda PLL už...
před 9 roky
Další články k tématu