26. 2. 2014

Mimozemské drama The Visitors se připravuje na boj

Mimozemské drama The Visitors se připravuje na boj

O projektu The Visitors jsme se vám už zmiňovali – jedná se o mimozemské drama, které přináší boj s časem při pokusu o záchranu světa před neviditelným mimozemským nepřítelem, který jej chce zničit a použít přitom náš nejcennější zdroj proti nám.

Projekt patří pod produkční společnost Amblin TV, která námět rozvinula za pomoci scenáristy Soo Hugha. O režii pilotu se postará Mark Romanek. Drama je tvořené pro stanici ABC a výkonnými producenty bude právě Hugh společně s Darrylem Frankem, Dawnem Olmstedem, Justinem Falveyem a Stevenem Spielbergem.

Nyní se dovídáme, kdo se na tomto boji bude podílet, odtajněna byla hned dvojice herců. Prvním z nich je Barry Sloane, kterého znají hlavně fanoušci Revenge (Pomsta) z role Aidena Mathise. V tomto mimozemském dramatu se objeví jako Wes, bývalý agent FBI, který momentálně působí v divizi speciálních projektů obrany země. Tento resort má na starosti vyšetřování vojenských hrozeb, které je lepší řešit mimo dohled veřejnosti. Je ženatý s Lenou a má devítiletého potomka. Spíše než rodinným typem je však workoholikem, a také díky tomu dostane na starosti šokující objev z alžírské pouště.

Druhým přírůstkem bude Milo Ventimiglia, toho si jistě pamatujete z role Petera Petrelliho v seriálu Hrdinové nebo jako Jesse v Gilmorových děvčatech. Jeho postava bude zahalena tajemstvím, vystupovat bude pod označením Joe Doe. Že nebude vědět své jméno však není jediná zvláštnost, jeho tělo je totiž pokryto podivným tetováním a navíc bude mluvit neznámým jazykem.


Zaujal vás projekt? A co říkáte na postavy a první obsazené herce?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Illyria

Illyria

Uz se tesim :-) Doufam ze to bude mit nejaky uspech.
před 10 roky
Další články k tématu