25. 2. 2014

Nový mužský společník pro osmou sérii Doctora Who

Nový mužský společník pro osmou sérii Doctora Who

Další střípek z nové série odtajněn. Víme už, jak bude Doctor vypadat a také to, že se v nové sérii utká s Daleky. Tentokrát přichází na řadu nová mužská postava.

Nově se nám v Doctorovi Who (Pán času) představí Samuel Anderson. Jeho postava bude Danny Pink, učitel z Coal Hill School, kde učí také Clara Oswald (Jenna-Louise Coleman).

K nové roli Anderson prohlásil: „Byl jsem tak nadšený, že se připojím k obsazení Doctora Who, že jsem chtěl radostí začít skákat. Bál jsem se ale, abych si něco neudělal a nepřišel tak o natáčení ještě před začátkem. Je to část britské kultury a já pořád nemohu uvěřit, že jsem se stal její součástí. Je to čest pracovat po boku Petera Capaldiho a Jenny Coleman. Nemůžu se dočkat, až se představím lidem a připojím se k tak skvělému duu.“

Steven Moffat na toto téma ještě dodal: „Již počtvrté v historii Doctora Who protne cesty Tardis Coal Hill School. V roce 1963 učitelé Ian Chesterton (William Russell) a Barbara Wright (Jacqueline Hill) doprovázeli prvního Doctora (William Hartnell). V těchto dnech je na řadě Clara Oswald a velmi brzy přijde Sam Anderson jako Danny Pink. Ale jak a proč? Na to přijdou odpovědi až v blížící se sérii s Peterem Capaldim v hlavní roli.“


Co na novou postavu říkáte? Jak dlouho vydrží? Myslíte, že bude mít alespoň takový úspěch jako poslední mužský společník?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
amelia.cz

amelia.cz

Zajímavé, já si jen pořád nemůžu nového Doctora představit, Capaldiho mám v paměti pořád zafixovaného...
před 10 roky
Dadulinka

Dadulinka

No, nevím. Těch pár vteřin »SPOILER«, nestačí k nějaké představě o tom jaký bude nový Doktor,...
před 10 roky
Leslie

Leslie

Eh, taktéž mi velmi připomíná Mickeyho - po té, co "vyrostl" a vzal si Marthu. No, uvidíme,...
před 10 roky
Další články k tématu