26. 2. 2014

Conan O'Brien ovládl YouTube!

Conan O'Brien ovládl YouTube!

Televizní moderátor, komik, scenárista, producent, herec a dabér. To vše je Conan Christopher O'Brien. Pravděpodobně nejznámějším se stal díky moderování nočních talk show, především pak té vysílané v současnosti – Conan (na stanici TBS).

Show se stala natolik populární, že v lednu letošního roku YouTube kanál Team Coco (oficiální Conanova videa) překročil milník 500 miliónů přehrání. A u čísel ještě chvilku zůstaneme. Od spuštění v roce 2010 dosáhl kanál 40 miliónů spuštění za měsíc, 1,25 miliard zhlédnutých minut a více než 1,3 milionu odběratelů.

Do vedení v oblíbenosti se Team Coco dostal i na poli sociálních sítí. Posílil o téměř 10 milionů následovníků na Twitteru, 2,3 milionu „lajků“ na Facebooku a 4,5 milionu odběratelů na Google Plus.

Za tímto úspěchem stojí mezi jiným i Conanův drzý, neotřelý humor a jeho schopnost vyrazit ven ze studia a natočit jedny z nejlegendár­nějších a nejvipnějších komediálních scének. Mezi všemi ostatními nočními show (a že jich není málo), zvládl Conan zaujmout i nejmladší diváckou skupinu.

Tři po sobě jdoucí roky (od roku 2010) byl Team Coco Digital nominován na cenu Emmy za vynikající výsledky v oblasti interaktivních médií. Vyhrál v roce 2012 díky své průkopnické synchronizované mobilní aplikaci. Další ocenění: šest Webby Awards, dvě Social TV Awards, dvě Golden Key Art Awards a vytoužená South by Southwest Interactive Award za vynikající úspěch na sociálních médiích.

CONAN se vysílá od pondělí do čtvrtka v 11 hodin na TBS.

Nebo pro nešprechtící anglicky, je tu spousta Conanových videí s českými titulky na spřáteleném webu Videa Česky.


Sledujete Conana? Je vám jeho humor blízký? Nebo jste dokonce odběratelem kanálu Team Coco?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Dadulinka

Dadulinka

Jo, to chápu. Mě Letterman přišel vždycky jako takovej suchar, ale je fakt, že tam se od té celebrity...
před 10 roky
HonZajs000

HonZajs000

Přesně tak. :-)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tak to já za lepšího považuju spíš Fergusona. On je nejen vtipný sám, ale dokáže vytáhnout vtip i ze...
před 9 roky
Další články k tématu