28. 2. 2014

Alec Baldwin navštíví Zvláštní oběti

Alec Baldwin navštíví Zvláštní oběti

Od doby, co skončil úspěšný seriál Studio 30 Rock, v ničem zásadním neúčinkoval. Letos v březnu by se ale pětapadesátiletý Alec Baldwin měl objevit v jedné z epizod letité stálice na poli kriminálek: Zákona a pořádku: Útvaru pro zvláštní oběti.

Baldwinovi byla nabídnuta příležitost moderovat vlastní politickou show v hlavním vysílacím čase na stanici MSNBC, ale to bylo ještě předtím, než vybuchl a napadl bulvárního fotografa. Při útoku použil kromě jiných nadávek také homofobní přívlastek a to celou věc jen zhoršilo. Následovala válka s médii a nakonec Alec poskytl rozsáhlý rozhovor pro New York Magazine, kde prohlásil, že pohrdá médii a chce získat zpět své soukromí, tedy odejít ze showbusinessu. To se stalo ke konci minulého roku.

Ale ať už to myslí s odchodem ze světel ramp vážně, nebo ne, nyní dostal příležitost objevit se před kamerou a nabídku přijal. Zahraje si v epizodě, kterou bude režírovat představitelka jedné z hlavních rolí, Mariska Hargitay.

Jeho postava je kontroverzní investigativní novinář (jaká to ironie). Bude se plést do vyšetřování a pustí se do křížku se seržantkou Olivií Bensonovou (Mariska Hargitay). Zpochybní motivy policistů, kteří vyšetřují případ znásilnění jako možný „zločin z nenávisti“.

Tato epizoda se bude vysílat 19. března na NBC.


Co si myslíte o Alecu Baldwinovi? Zajímá vás jeho účinkování v Zákonu a pořádku?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu