27. 2. 2014

Lost Girl se vrátí s pátou sérií!

Lost Girl se vrátí s pátou sérií!

V posledních dnech se s obnovováním a rušením doslova roztrhl pytel. Nejnovějším přírůstkem v seznamu prodloužených seriálů je kanadské nadpřirozené drama Lost Girl (Dívka odjinud).

Stanice Showcase dnes oficiálně oznámila, že seriálu objednává pátou sérii, která bude obsahovat 13 nových epizod. Seriál s Annou Silk v hlavní roli začne natáčení nové řady již na jaře, do vysílání budou epizody nasazeny na podzim tohoto roku.

„Lost Girl inspiruje své vášnivé a oddané fanoušky díky svým sympatickým postavám, bohatému světu a hranice bořícími příběhy,“ řekla Barbara Williams, viceprezidentka Shaw Media. „Těšíme se na to, kam nás se svými vzrušujícími příběhy pátá série zavede.“

Už od premiéry v roce 2010 se z Lost Girl stal výborný zástupce stanice Showcase. Čtvrtá série se dostala na první místo ve sledovanosti seriálů Showcase v různých věkových skupinách. Seriál se taky zařadil mezi top 20 nejlepších kanadských seriálů roku 2013.


Potěšila vás dnešní večerní zpráva? Jste zvědaví, jak bude příběh Bo a ostatních pokračovat dál?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Pipa22

Pipa22

taky se tesim, ale s temi umrtimi se proste zbytecne roztrhl pytel...
před 10 roky
Em.

Em.

Taky mi přijde, kam se podívám někdo umírá... Obnovení se teda dalo očekávat, když je to ale už...
před 10 roky
Chichimon

Chichimon

super, jsem ráda, že seriál bude pokračovat, už jsem se lekla, že ho utnou a nedozvíme se jak vše skončí :)
před 10 roky
Další články k tématu