6. 3. 2014

HIMYD: Víme, kdo bude Barney v ženském těle!

HIMYD: Víme, kdo bude Barney v ženském těle!

Mnohými očekávaný pilot How I Met Your Dad, který je spin-offem populárního sitcomu How I Met Your Mohter (Jak jsem poznal vaši matku), obsadil další postavu z hlavní skupinky přátel. O slovo se přihlásila Juliet.

Do role Juliet byla obsazena herečka Krysta Rodriguez, kterou si fanoušci můžou pamatovat z hudebního seriálu Smash. Juliet je nejlepší přítelkyně Sally (Greta Gerwig). Podle oficiálního popisu jde o sexy a vznětlivý živel, který vede nejúspěšnější módní blog v zemi. Vypadá to, že Juliet je ženskou verzí Barneyho Stinsona. Juliet je tajně ráda, že se Sally rozešla se svým nudným manželem.

Obsazení Krysty Rodriguez přichází pár dní poté, co herečka Eliza Dushku oznámila, že si pročítá scénář a uvažuje právě o roli Juliet.

V potenciálním seriálu se také objeví Drew Tarver v roli Sallyina nejlepšího přítele Todda, který je zároveň manželem jejího bratra.


Jste zvědaví na pilot HIMYD? Jak se vám zatím líbí obsazení?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Neměl by se HIMYD smáznout, když z toho stejně nic není? :-D
před 9 roky
Yellow

Yellow

Jeste bych to nechala, protoze je moznost, ze serial zakoupi jina televizni stanice. I kdyz tomu stejne...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Eliza má na víc.
před 9 roky
Další články k tématu