8. 3. 2014

Sherlock se pravděpodobně vrátí až v roce 2016!

Sherlock se pravděpodobně vrátí až v roce 2016!

V průběhu týdne pořádala Royal Television Society v Londýně tématicky zaměřenou akci. Hlavní náplní byl jeden z nejpopulárnějších seriálů současnosti – Sherlock. Jeho hlavní tvůrci Steven Moffat a Mark Gatiss škádlili diváky s nadcházející sé­rií.

Tou nejdůležitější informací, která z tvůrců vypadla, je datum premiéry. Podle jejich slov přijde debut čtvrté série až v roce 2016, což fanoušky rozhodně nepotěší, protože to vyvrací předchozí informace o premiéře na letošní Vánoce. Akce se účastnil i Ben Stephenson, který má na starosti regulaci provozu dramat na BBC, což této informaci propůjčuje zvýšenou důvěryhodnost. Přesný důvod sice nikdo neobjasnil, nicméně se spekuluje o potížích s účastí hlavních představitelů Cumberbatche a Freemana. Jak Benedict Cumberbatch tak i Martin Freeman patří momentálně mezi ty nejvytíženější herecké hvězdy.

Během této akce také tvůrci naznačili, co čeká Sherlocka s Watsonem v nových epizodách. Pro začátek, Moriarty se objeví v nové sérii, a Moffat zopakoval, že plán přivést ho zpět měli v mysli už nějakou chvíli. Tvůrci údajně plánují i větší zapojení Sherlockových žen. Údajně navrhli, aby se zvětšil prostor pro Molly Hooper (Louise Brealey) a paní Hudson (Una Stubbs). Zároveň dodali, že je tu i možnost přidání nové ženské postavy.

Jako obvykle Moffat s Gatissem nenabídli žádné konkrétní detaily ohledně děje. Budoucí dějové linky střeží tvůrci opravdu tajnůstkářsky, jak bývá jejich zvykem. Pauza mezi druhou a třetí sérií byla dva roky dlouhá, takže fanoušci už si na dlouhé čekání museli zvyknout. Přesto jistě každý doufal, že se rozestupy mezi sériemi zkrátí. Uvidíme tedy, jak to nakonec bude a o dalším vývoji vás určitě budeme informovat.


Co na novinky říkáte? Věříte ještě vůbec dvojici Moffat a Gatiss? Nebo jejich prohlášení berete s rezervou?

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře33zobraz všech 33 příspěvků
Lola_L

Lola_L

nejsmutnější zpráva roku
před 9 roky
nevermore

nevermore

[img]http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/89/e4/49/89e4493b30e3db2e2c0e6062838ed9a6.jpg[/img]
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Když se vrátí s Irene, ať si dají klidně načas.
před 9 roky
Další články k tématu