19. 3. 2014

Zoufalá manželka Felicity Huffman míří zpět k ABC

Zoufalá manželka Felicity Huffman míří zpět k ABC

Na konci února jsme vás informovali o novém projektu American Crime od Johna Ridleyho, jehož pilot si objednala stanice ABC. Začal tedy casting a po usilovném hledání našli tvůrci svou hlavní ženskou postavu. Roli získala Felicity Huffman, kterou si dozajista většina diváků pamatuje jako Lynette Scavo ze seriálu Desperate Housewives (Zoufalé manželky).

Pilot tohoto dramatu, jehož scénáře i režie se ujme právě Ridley, se soustředí na životy lidí, kteří budou zapleteni do soudního procesu. Huffman bude hrát Barb Skokie, bývalou manželku Russe (Timothy HuttonLeverage), který měl slabost pro gamblerství. Barb tak musela vychovávat jejich dva syny, Marka a Matta, úplně sama a jelikož neměla žádné prostředky, musela s nimi bydlet na ubytovně. Život na ubytovně se jí hnusí a nepomáhá tomu ani fakt, že tam je jedinou svobodnou běloškou – podle toho se k ní ostatní obyvatelé také chovají. Její syn Matt byl zavražděn a ona je odhodlaná být vyšetřování co nejblíže, aby se ujistila, že za synovu vraždu bude viník pykat. Klidně bude podávat informace i tisku, aby tak přitlačila na místní policii.

Kromě Huffman a Huttona se v projektu objeví také Elvis Nolasco, Caitlin Gerard, Richard Cabral, Johnny Ortiz, Benito Martinez, W. Earl Brown a Penelope Ann Miller. Pozici výkonných producentů bude plnit Ridley společně s Michaelem McDonaldem.


Byli byste rádi, kdyby byl seriál objednán? Potešil by vás návrat Felicity Huffman a Timothyho Huttona?

Kdo nesdílí není Čech! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Maarti

Maarti

Nezní to špatně! :)
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Felicity je podle mě dobrá herečka, takže jí ráda uvidím, už díky popisu její role, která jí nepochybně...
před 10 roky
Další články k tématu