20. 3. 2014

VOYO rozšiřuje nabídku, k dispozici bude The Blacklist!

VOYO rozšiřuje nabídku, k dispozici bude The Blacklist!

Videoportál VOYO na seriálové fanoušky nezapomíná. V nové vlně přidaných seriálů se tentokrát vyskytují kromě již zaběhnutých klasik také dvě horké novinky.

Již od čtvrtka 27. března budou mít zájemci k dispozici jeden z největších hitů letošní sezóny, drama The BlacklistJamesem Spaderem v hlavní roli. V Americe se z The Blacklist stal ihned hit, který se v prosinci dočkal předčasného prodloužení pro druhou sérii.

Jako vždy VOYO nabídne seriál v původním znění s českými titulky. K dispozici budou naráz všechny prozatím odvysílané epizody. Druhá série se bude od podzimu přidávat krátce po odvysílání v USA, pravděpodobně hned druhý den od premiéry.

Kromě The Blacklist se nově v nabídce objeví také americká verze dramatu Rake, pro čtvrtou sérii obnovená komedie Men at Work (Parťáci) a populární drama stanice FX, Justified (Strážce pořádku).

Předplatitelé služby VOYO mají skrze četná mediální zařízení možnost libovolně prohlížet kompletní filmovou a seriálovou knihovnu portálu, k dispozici jsou také přímé přenosy sportovních utkání z NOVA Sport a FANDY.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Vachisek

Vachisek

:D na to reaguju jednou větou. Směr Warez :P
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Porovnával někdo titulky z toho VOYA s těmi, co dělají lidi na netu? Protože když kdysi COOL...
před 9 roky
Další články k tématu